Alina Pash презентувала сингл Nobody Understand Me

Alina Pash презентувала сингл Nobody Understand Me

Alina Pash презентувала новинку Nobody Understand Me, що увійде до наступного альбому. Появі цієї пісні у своєму репертуарі Аліна має дякувати Фейсбуку, бо саме завдяки соцмережні цей трек і потрапив до неї.

0:00 0:00
10
1x

"Трек Nobody Understands Me був створений за два тижні до фестивалю Brave! Factory. Прийшов до мене майже нізвідки, з Фейсбук, від хлопця, якого я не знала, Стас Кулаковський, із ніком "Іноді". Я благополучно пропустила його меседж, коли він там ще мені писав, до того за два місяці, я не відповідала, пропустила. І він написав повторно. Це "повторно" виявилося - я в таксі і з навушниками, і я відкрила, думаю - загляну, є час. Почула перші вайби, перші ритми, і зрозуміла, що це те, що мені подобається. Тому, що в дитинстві мені мама давала слухати The Prodigy. І багато хто з друзів сказав, що це таке дівоче українське Prodigy получилось", - розповіла Alina Pash в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Разом із піснею N.U.M., Alina Pash оприлюднила і кліп на неї, який було знято під час виступу на фестивалі Brave Factory. 

"Brave! Factory" об'єднав цю енергію. Я дуже готувалася до цього фестивалю. Інакше ніж до інших. Мені хотілося там показати саме другу частину себе, більш урбаністичну, електронну, взагалі без якихось кордонів чи моментів поп-музики, тобто я їх старалась прибрати. Шоу було іншим - там були і хореографи, і діджеї, фольклорний хор "Щука-риба", з якими я співпрацюю час від часу. І вийшло дуже круто. Ну, і звісно, DrumsDaddy, ледь не забула, мій напарник, який апріорі завжди зі мною. І відео ми створили відразу ж на концерті, а потім його вже доробляли. Я хотіла просто live-відео, насправді, не планувався кліп. Але потім ми зрозуміли - відео настільки добре вийшло, і активно, і круто, що це може бути кліпом. І прийшла після того отака ось думка  - дознімати, тому що другий куплет я поміняла в пісні, спочатку він був англійською мовою, а потім я вирішила, що ні, другий куплет має бути українською", - розповіла Alina Pash.