Фронтмен The Gitas у серпні представить сольний проєкт

Фронтмен The Gitas у серпні представить сольний проєкт

Група The Gitas презентувала сингл Shotgun. А тим часом її вокаліст продовжує працювати в Україні над сольним україномовним проєктом, реліз першого синглу якого має відбутися у серпні.

"Ми збиралися з групою і зробили 7 пісень, і почався процес їхнього запису. Ми робимо перший сингл, як тільки він буде готовий - вийде сингл з відео і на додачу буде ще кілька пісень. А вже пізніше, десь за 2-3 місяці, буде видано весь матеріал", - розповів фронтмен групи The Gitas Саша Чемеров в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

До релізу першого синглу сольного проекту, Саша Чемеров не розкриватиме учасників його українського гурту. "Задіяно багато людей на різних ступенях розвитку проєкту. Зараз я б нічого не казав, а буду чекати релізу першої пісні і відео, а тоді трішки привідкрию, хто саме працює над цим проєктом. Дедлайни звісно є, але ми хочемо зробити добре, тому не поспішаємо. Наприклад, я ходив записувати вокал вчора, на одну із пісень записав. А після прослуховування зрозумів, що хочу трішки інакше, щоб вона звучала. Тому я піду його переписувати, і так робитиму доки мені не сподобається", - каже Саша Чемеров.

Фото: Фейсбук вокаліста