O.Torvald дасть двадцять концертів на підтримку нового альбому

O.Torvald дасть двадцять концертів на підтримку нового альбому

8 березня концертом в Одесі група O.Torvald розпочинає другу частину туру на підтримку нового альбому Diller Kaifu. У березні та квітні музиканти дадуть двадцять концертів.

0:00 0:00
10
1x

"Починаючи з середини березня, ми відправляємось у другу частину туру  Diller Kaifu, яка охопить 20 українських міст. Ми будемо грати дві частини альбому Diller Kaifu і треки, за якими скучили люди, які є "нашими людьми". Це треки  "Наші люди всюди", "Без тебе", "Вирвана". Їх там, насправді, безліч. Двадцять українських міст, наші люди в кожному з них, і Diller Kaifu – в кожний дім", – розповів фронтмен групи O.Torvald Євген Галич в ефірі “Радіо Промінь”. 

Напередодні старту великих гастролей O.Torvald презентував в чарті "Селекція" на "Радіо Промінь" сингл "Зламані". 

"Трек "Зламані" входить до другої частини альбому Diller Kaifu, який вийшов минулого року, і це, на мій погляд, найлайтовійший трек з двох частин альбому. Чому саме він йде на радіостанції, пояснювати не потрібно, адже він є абсолютно радіоформатним, для тих людей, які слухають звичну для радіостанцій музику. Трек "Зламані" про кохання. Він абсолютно класно лягає в радіоефір. Ми збираємось екранізувати цей трек. Ми зробили його в акустичному форматі і дуже скоро збираємось знімати на цю пісню кліп", – каже Євген Галич. 

ФОТО: facebook.com/OTorvald