Дебютний альбом групи "Крихітка Цахес" перевидадуть на вінілі

Дебютний альбом групи "Крихітка Цахес" перевидадуть на вінілі

Група "Крихітка" 14 лютого дала перший, після трирічної паузи, концерт, на якому представила кілька нових пісень, що увійдуть до нового альбому. Напередодні на цифрових платформах відбувся реліз синґлу "Бурштин".

0:00 0:00
10
1x

"Найближчі кілька концертів ми працюватимемо у складі, який ви могли бачити на Atlas Weekend та інших фестивалів. Ми гратимемо з Дмитром Леоновим, який долучився до треку "Бурштин", як продюсер і дуже багато приніс в наше концертне звучання зараз. Він не лише грає на клавішах, але й взяв на себе неймовірну працю по інжинірингу та додатковому аранжуванню того, що ми робимо наживо. Також ми працюємо над відеосупроводом з двома продакшинами, і подивимося, чи досягнемо ми всі артистичної мети, яку ставимо", - розповіла вокалістка групи "Крихітка" Саша Кольцова в ефірі чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нова програма "Крихітки" складається з абсолютно нових пісень та найкращих треків репертуару "Крихітки" і "Крихітки Цахес". Саме з нею група виступатиме на сольних концертах і на фестивалях у 2020 році.

Очікується, що до релізу нового альбому, "Крихітка" перевидасть на вінілі альбом "Крихітки Цахес" "На першому місці".

"Ми все ще сподіваємося видати вініл і вже майже знайшли усі пісні з альбому "Крихітки Цахес" в тій якості, яка потрібна. для цього довелося передивитися 500 DVD-дисків. Це зайняло певний час. Я сподіваюся. що решту пісень також віднайдемо і будемо готувати реліз", - каже Саша Кольцова.

Фото: фб солістки гурту