"Антитіла" випустили пісню в пам'ять харківського підлітка, який загинув під час теракту

"Антитіла" випустили пісню в пам'ять харківського підлітка, який загинув під час теракту

Група "Антитіла" влаштувала спеціальну прем'єру у рамках проекту "Так працює пам'ять", присвяченого харківському підлітку Дані Дідику, який загинув у 2015 році під час теракту в Харкові. "Антитіла" для того проекту зробили рімейк на свою пісню "Птаха".

0:00 0:00
10
1x

"Ми одразу погодилися взяти участь, але йшов певний процес написання пісні спеціально для цього проекту, і щось не клеїлося, якось не йшла ні мелодія, ні рима, тому що тема досить болюча. а потім раптом нам прийшла в голову думка, що чому б не зробити рімейк існуючої композиції, яка насправді дуже точно передає ті відчуття та емоції, які є тотожні з цією трагедією. І ми зробили рімейк пісні "Птаха", переаранжували її, прийшли до наших партнерів, друзів - до Максима Сиволапа до Боба на Bobina Records і записали такий собі лайв, і видали усе це в пам'ять про Даню Дідика", - розповів фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя в ефірі чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

14 лютого концертом  у Вінниці "Антитіла" розпочали другу частину туру на підтримку альбому Hello, а найближчим часом почнуть оприлюднювати новинки, що увійдуть до наступного альбому.

"Ми готуємо до прем'єри новий реліз, це буде пісня і відеокліп. Дуже позитивна, легка пісня, мета якої дати хороший настрій і налаштувати людину на те, що все врешті-решт буде добре, що іноді потрібно розслабитися і довіритися своїй інтуїції та долі. Я переконаний, що декілька відеокліпів побачить світ у 2020 році від гурту "Антитіла". Ми завершимо наш масштабний тур восени, і продовжимо займатися написанням нової платівки. Куди ж без цього? Декілька саундреків до серіалів, саундреки до фільмів - усе це чекає наших друзів, прихильників, слухачів, фанатів у 2020 році", - каже Тарас Тополя.

Нагадаємо у рамках соціального проекту "Так працює пам'ять" свої пісні уже представили Марія Бурмака та групи "ТНМК", "Брати Гадюкіни", "Фіолет", Kozak System та інші.

Фото: офіціальна сторінка гурту