Група "Тартак" припинила існування

Група "Тартак" припинила існування

5 лютого Олександр Положинський у відеозверненні до своїх підписників повідомив про припинення своєї участі у групах "Тартак" і "Був'є".

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Так співпало, що сьогодні я вирішив припинити участь у значній частині, не знаю навіть як це сказати, свого життя. Я вирішив, що я більше не виступатиму з "Тартаком" і не виступатиму з "Був’є". Не знаю , що там з "Олів’є", але там, в принципі, поки що нічого не відбувається. Це все сумно і дуже непросто, і болісно, але я зрозумів, що все, більше не можу. Дуже просив би вас не спадати у якийсь депресняк із цього приводу, все-таки це були прекрасні роки, і багато хорошого ми зробили, і подарували один одному безліч приємностей. Я би просив вас утриматися від запитань публічних і приватних, не турбувати мене цими запитаннями. Є як є. Наразі рішення прийняте і оскарженню воно не підлягає. Що буде у майбутньому, я не знаю, якихось конкретних планів у мене немає", - сказав Олександр Положинський.

Попри припинення існування своїх музичних проектів, Положинський не виключає, що може їх колись відродити.

"Мені це болісно, але життя триває. І, можливо, це все виллється у щось нове. Можливо, це, з часом відродиться у якомусь новому кращому яскравішому варіанті. А поки все так. Хочу подякувати вам усім за те, що були з нами ці роки. за те, що любили, підтримували, і сподіваюся, що для вас це все було чимось важливим", - сказав Олександр Положинський.

Фото: новинарня