Лідер групи Мандри Сергій Фоменко знявся одразу у кількох короткометражках

Лідер групи Мандри Сергій Фоменко знявся одразу у кількох  короткометражках

Фронтмен групи “Мандри” Сергій фоменко став головним героєм нового українського кіноальманаху “Десь поряд”, прем'єра якого планується на осінь 2020 року. Кіноальманах створили популярні українські кліпмейкери Віктор Придувалов, Віктор Скуратовський, Кадім Тарасов та інші.

0:00 0:00
10
1x

“Велику частину цих фільмів створили відомі кліпмейкери Віктор Придувалов, Кадім Тарасов, Віктор Скуратовський та інші режисери, там багато фільмів. У цьому альманаху я співаю пісню, яка називається “Десь поряд”, яку написала Марія Хмельова та записав Кирило Бородін — відомі київські музиканти, учасники гурту “Мандри” теж. І ця пісня, вона про те, що відбувається в цьому альманасі, бо десь поряд з нами є люди, долі. І ми десь поряд з ними. Я граю невеличку  роль без слів, я йду й зустрічаю героїв всіх фільмів альманаху. Якісь такі маленькі сценки, але дуже важливі і емоційні. І всі герої короткометражок зустрічаються на шляху людини, яка йде через Київ, і, власне, приходить у школу забирати свою доньку. Цю роль граю я, а рефреном звучить пісня. Це така от цікава кіномандрівка, яку мені вдалося зробити у 2019-му році. Але, очевидно, що, крім “Забороненого”, ці два інші проєкти можна буде побачити у 2020-му році.  Таким чином, працювали у 2019 році, а результат можна буде побачити у 20-у”, - розповів фронтмен групи “Мандри” Сергій Фоменко в ефірі чарту “Селекція” на “Радіо Промінь”.

Ми вже повідомляли, що музиканти групи “Мандри” у 2019 році дебютували одразу в кількох кінопроєктах, як автори музики, продюсери саундтреків і актори.

12 березня у прокат вийде фільм “Толока” режисера Михайла Іллєнка, продюсером саундтреків якого виступив Сергій Фоменко.