Танцювальні пари у виставі EXIT розкриють проблеми психологічних залежностей на перетині музичних стилів

Танцювальні пари у виставі EXIT розкриють проблеми психологічних залежностей на перетині музичних стилів

KIEV TANGO PROJECT — інструментальний танго-колектив. Це справжній мікс джазу, танго, поп-гармоній, класичної фактури і віртуозності. Співхореограф, головний тангеро країни — Сергій Шуліко, педагог аргентинського танго, а також артист дуету "So Tango", Тетяна Павличук (Тишкевич) — співзасновниця та піаністка, бандонеоніст Сергій Курдицький в студії Радіо Промінь розповіли про свій концерт, який відбудеться 11 грудня.

Сучасна танго-вистава "EXIT" — шоу, приурочене до Всесвітнього дня танго, який відзначатиметься 11 грудня. Це вже друга колаборація українського квартету  "Kiev-Tango-Project", артистів танцювального театру "WAVE" та продюсерки Світлани Шеветовської. І ще цього разу до компанії долучився відомий танго-дует — "SO tango". Режисером вистави став Андрій Гладиш, засновник танцювального театру "WAVE" разом з Сергієм Шуліко (артистом дуету "SО tango").

У танго-виставі  "EXIT" буде показано інтригуючі сюжетні лінії про долю людей з певною психологічною залежністю, яка, оселяючись у підсвідомості, починає керувати їхнім життям.

Сергій Шуліко розповідає, що цю виставу вирішили зробити на перетині двох стилів — контемпорарі і аргентинського танго. Участь у спектаклі беруть три пари, одна танцює, аргентинське танго, друга — контемпорарі, і третя — обидва танці. 

Тетяна Павличук зазначає, що 11 грудня буде скоріше передпрем’єра, адже найбільший виступ очікується 17 січня. 

Окрім танцювальної складової, за задумом авторів, зокрема, ініціатора проєкту Андрія Гладиша у проєкті розглядатиметься ще й складова взаємостосунків у парах, тобто, вистава носитиме дещо психологічний характер. 

У виставі постають люди з певною психологічною залежністю, яка починає керувати їхніми життями. Три пари — три історії, три залежності, три конфлікти.

"Я з партнеркою Оксаною заглибились в тему домашнього насилля, а дві інші пари повязані з самогубством та ігровою залежністю. У кожній парі є пояснення, розвиток і розвяхок цієї проблеми, тому, думаю, глядачеві буде все зрозуміло. Спочатку, коли нам озвучили тему, ця історія була доволі близька до моєї партнерки, я  ж подумав, що від мене ця тема достатньо далеко. Але коли почав готуватися, розбиратися в собі, то помітив, що не так уже й далеко, що в мене теж є деякі риси, які властиві аб’юзеру — людині, яка схильна до насильства", — розповідає Сергій Шуліко.

Фото: Elle