Встигнути забронювати. Стартував другий етап продажу квитків на ЄВРО-2020

Встигнути забронювати. Стартував другий етап продажу квитків на ЄВРО-2020

Стартував другий етап продажу квитків на матчі Чемпіонату Європи з футболу, який улітку пройде в 12-ти містах. Коли і як треба подати заявку, щоб встигнути потрапити на стадіон – про це говоримо в ефірі Радіо Промінь.

Купити квитки на матчі ЄВРО-2020 можна буде лише на сайті УЄФА, просто придбати їх у касі стадіону вже неможливо. Якщо ви учасник фан-руху, то можете придбати два квитки на матч – для себе і свого друга. Бронювання квитків для великів груп неможливе. Якщо людина не входить до складу фан-руху, то можна купити більше квитків – для себе і трьох гостей. Можна ще купити пакет, вартість якого стартує від 700 євро. Якщо ви не є учасником фан-руху, то до 18 грудня можна зайти на сайт і забронювати квитки.

Асоціації кожної команди визначає свої вимоги до заявок. В Українській – першочергове право вибору мають учасники фан-руху “Вірні збірній”. Вони можуть придбати два квитки на кожен матч за участю вітчизняної команди. Вартість квитків на матчі за участю Збірної України стартує від 30 євро. Максимальна вартість – 185 євро.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Євро-2020: де купити квитки на матчі збірної України

 

У січні 2020-го року ви отримаєте листа-відповідь на свою заявку. Вона може бути задоволена частково, задоволена, або не заводолена зовсім. Якщо заявку підтвердили, то буде 10 днів, щоб її оплатити. Отримати квитки на руки можна буде в травні. УЄФА попереджає, що ви не можете самі собі обрати точне місце на стадіоні, а лише категорію.

Улітку 2019-го прошла перша фаза реалізації квитків. Загалом, на матчі турніру ЄВРО-2020 УЄФА планує продати понад три мільйони квитків.

 

 

Нагадаємо, 30 листопада пройшло жеребкування фінальної частини ЄВРО-2020. Збірна України зіграє в групі з Нідерландами й Австрією. Четвертий гравець групи з’явиться після матчів плей-офф Ліги Націй, які пройдуть навесні.

фото - scottishfa.co.uk