ТНМК святкуватимуть повноліття першого альбому

ТНМК святкуватимуть повноліття першого альбому

6 грудня група "Танок на Майдані Конґо" на концерті у Києві святкуватиме 21 рік з дати випуску першого альбому "Зроби мені хіп-хоп".

0:00 0:00
10
1x

"Щодо концерту 6 грудня пропозиція була останні років п'ять-шість від промоутера Євгена Кібеця. Він хотів зробити ювілейний концерт, це ніяк не виходило. 20 років альбому "Зроби мені хіп-хоп" було торік, але в нас виходив новий альбом, тому ми вирішили, що тим, хто був зроблений під час альбому "Зроби мені хіп-хоп" вже можна в Америці алкоголь, тож будемо гуляти 21 рік. Концерт буде один, у ньому також братиме участь Діля", — розповів вокаліст гурту "ТНМК" Фоззі Олександр Сидоренко в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

Напередодні виступу у Києві "ТНМК" оприлюднили три нові пісні, та готують ще кілька спецпроектів. 1 листопада у чарті Селекція була презентована пісня "Прокачай".

Читайте також — Фагот: "Мені б хотілося, щоб люди більше думали про серйозне"

"Трек "Прокачай" є синґлом, що увійде до майбутнього альбому. Цю пісню ми записали з п'ятьма найкращими вчителями України лауреатами премії Global Teacher Prize Ukraine. Пісня "Прокачай" вийшла разом із синґлом "Великі Вуйки".  В нас взагалі осінь спеціальних проектів — їх планується чотири, можливо, більше", — розповів Фоззі Олександр Сидоренко.

 

фото - facebook.com/TNMKband