Репер Хас закінчує роботу над третім альбомом

Репер Хас закінчує роботу над третім альбомом

Репер Хасс закінчує роботу над своїм третім сольним альбомом, який називатиметься "Дикий кач".

0:00 0:00
10
1x

"Історія альбому "Дикий кач" почалася в принципі з пісні "Дикий кач". Коли вийшла пісня на початку 2019-го року, якщо чесно не планувався альбом взагалі. Історія відштовхувалася від фідбеку людей. Коли я зрозумів, що це людям потрібно і потрібно те, що я роблю і те, що подобається мені. І з того моменту я почав роботу над альбомом, який би відображував настрій і поняття "дикий кач". Тобто не пісні, які були б схожими на пісню дикий кач, а пісні, які б якимось чином показували настрій про той дикий кач, про який йдеться", - розповів Хас.

Репер також зізнався, що в альбомі буде дуже особиста композиція.

"Є пісня, яка в моєму житті відзначилась якось по-особливому - це пісня "Не питай". Бо це якась така най-най-най особистіша пісня в альбомі. Її ще наразі немає і її ще не можна ніде почут. Вона вийде тільки тоді, коли вийде альбом. Я дуже надіюсь, що до кінця 2019-го року", - пояснив артист.

Хас також похвалився, що зробив справжній прорив у сучасному хіп-хопі.

"Сталася історична подія. Мені все одно, навіть якщо це пафосно звучить. Сталася історична подія в україномовному українському хіп-хопі - в 2019-му році україномовний хіп-хоп зібрав стадіон вперше. Це було в Житомирській області, в Новоград-Волинському. Ваш дружбан Хас зібрав там стадіонний концерт", - додав він.

Фото Facebook