"Без Обмежень" покажуть велике шоу на НСК "Олімпійський"

"Без Обмежень" покажуть велике шоу на НСК "Олімпійський"

Група "Без Обмежень" завершить тур на підтримку альбому "Мільярди" великим шоу у Києві на НСК "Олімпійський", що відбудеться 24 серпня 2020 року. Під час гастролей музиканти дадуть 120 концертів в Україні, Канаді та США. Стадіонні шоу "Без Обмежень" відбудуться тільки у Львові та Києві.

0:00 0:00
10
1x

"Ми зараз перебуваємо на стадії вибору режисера дійства, у нас є декілька варіантів. У мене є бажання створити класичний рок-концерт. У Палаці Спорту ми створили велику декорацію, багато фізичних візуальних штук, у нас рухалося світло, було велике дерево, яке символізувало зростання музики в Україні та самої країни. Мені би зараз хотілося класичного рок-концерту, багато екранів і сценічного світла, але без надмасштабних декорацій. Безперечно, що все це виглядатиме дуже гарно, бо якщо воно виглядатиме не гарно, то воно нам не потрібне. У програмі буде десь 23-24 пісні, які будуть звучати не тільки з музикантами "Без Обмежень", ми також залучатимемо сесійних музикантів: струнний квартет, духовиків, бек-вокалісток, можливо ще сесійного гітариста. Така велика компанія буде у нас на сцені”, — розповів фронтмен групи "Без Обмежень" Сергій Танчинець в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

Під час туру "Мільярди" "Без Обмежень" дадуть 120 концертів, а у жовтні 2020 року вирушать у світовий тур під час якого анонсується 36 концертів у 18 країнах Європи, Азії та Північної Америки.

"Сто двадцять концертів, з них два або три повторюються, наприклад ми починаємо тур у Львові, а потім дамо ще один додатковий концерт, два виступи також будуть в Ужгороді. Майже не перетинаються міста, у нашому графіку величезна кількість маленьких міст, де живуть люди, які так само, як у великих містах хочуть чути українську музику, і хочуть щоб артисти до них приїхали. І чому б до них не приїхати. Наш формат це сидячі зали, філармонії, будинки культури від 500 до 1500 місць. Таких залів величезна кількість і вони в досить непоганому стані. Ми їздимо в такі міста, як наприклад, Мостиська, там населення дев'ять тисяч людей, але в залі сидить вісімсот, це майже кожен десятий. Не знаю, чому жаліються інші артисти, ми приїжджаємо люди є, і вони хочуть йти на концерти та просять приїхати на біс. З альбомом "Буду з тобою" ми поїхали на біс і відіграли ще сорок концертів, повторюючи ті сто з гаком, які ми вже від'їздили", — каже Сергій Танчинець.

За підсумками експертного чарту "Селекція" 1-8 листопада пісня "Мільярди" гурту "Без Обмежень" посіла 9 місце.

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

фото - facebook.com/pg/bezobmezhenua