Kosmopolis готує до релізу дебютний альбом

Kosmopolis готує до релізу дебютний альбом

Київська група Kosmopolis закінчує студійну роботу над дебютним альбомом, на якому буде видано 10 треків. Творча діяльність групи активізувалася після початку співпраці з колишнім директором групи "Бумбокс" Борисом Гінжуком.

0:00 0:00
10
1x

"Все почалося з повідомлення у соцмережі. Ми з хлопцями вирішили випробувати вдачу, і написали продюсеру Борису Гінжуку. Там було досить банальне повідомлення з текстом "Чи не шукаєте ви часом гурт для продюсування?". Ми, якщо чесно, взагалі не очікували на відповідь, але контакт відбувся, і ми домовилися про зустріч. До того часу у нас уже був повноцінний гурт, був матеріал на майже цілий альбом, та ми абсолютно не розуміли, що з тим робити далі. Після першої нашої зустрічі з Борисом Гінжуком у нас з'явилися деякі побоювання, тому що він одразу сказав, що для молодого гурту цей шлях буде дуже непростим, але ми вирішили довіритися, і прийняли пропозицію співпрацювати разом", – розповів вокаліст гурту Kosmopolis Андрій Ярошенко в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь

 

1 листопада в ефірі чарту "Селекція" на Радіо Промінь група Kosmopolis презентувала синґл "Не про нас", а тим часом музиканти закінчують студійну роботу над своїм дебютним альбомом.

 

"Зараз уже після кількох місяців запису на студії Bobina Records, ми завершуємо роботу над дебютним альбомом, на якому буде десять треків, написаних в різні періоди нашої творчості. Паралельно ми працюємо над новими піснями, які вже увійдуть до наступної платівки. А зараз ми презентуємо на радіо наш перший синґл "Не про нас". Особливо для мене ця пісня має особливе значення, бо була написана не в найкращий період нашого життя. В ній присутня навіть якась частка автобіографії. Ця пісня про того, хто сумнівається у своїх силах, але завдяки людям, які в цей момент не дають опустити руки, ти ідеш далі, і хочеш досягати ще більшого",  – каже Андрій Ярошенко.

 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

 

фото - facebook.com/KOSMOPOLISofficial