Фестиваль "Stud-FEST Impulse" у Києві: найкращі українські компанії, стартапи та ГО чекають на шукачів роботи

Фестиваль "Stud-FEST Impulse" у Києві: найкращі українські компанії, стартапи та ГО чекають на шукачів роботи

Фестиваль професій "IMPULSE" триватиме сьогодні і завтра в Києві. Про нього в ефірі Радіо Промінь розповів засновник Володимир Швець.

Усі, хто ще не знайшов собі роботу, або хоче змінити ту, що є, можуть долучитися до фестивалю професій "Stud-FEST Impulse", який триватиме сьогодні і завтра в Києві.

Як розповів його організатор, засновник компанії "Студ Поінт" Володимир Швець, це не звичайний ярмарок, це формат, який передбачає взаємодію роботодавців та шукачів роботи. Скажімо, великі компанії будуть розповідати про особливості роботи в них, даватимуть можливість заповнити анкети та щогодини розігруватимуть подарунки.

"Наша місія — зробити процес працевлаштування легким і доступним кожному, щоб було зрозуміло, куди йти, що робити і як цю роботу легко знайти і в кайф працювати", — говорить Володимир Швець.

З собою можна взяти також резюме і передати його фахівцям тих компаній, у яких ви б хотіли працювати. Серед них будуть провідні рітейлери, ІТ-компанії, медіа, корпорації мобільного зв’язку. 

Фестиваль, за словами організатора, відчутно виграє у онлайн-проєктів з пошуку роботи, найперше, з точки зору роботодавців.

"Ми протягом півтора року збирали інформацію і зрозуміли, що якщо компанії не беруть участі в live-зустрічах зі студентами, то впізнаваність цих компаній і потік кандидатів до них різко падає. Діджитал-простір розвивається, але я б не сказав, що він повністю покриває чи заміщає офлайн-проекти. Ми маємо статистику, завдяки якій ми змінили фомат ярмарку вакансій на формат фестивалю. Він відрізняється тим, що в інтернеті ви просто читаєте, а на нашому фестивалі на вас чекає, наприклад, безкоштовна школа менеджменту від Comfy, зона ІТ від Lifecell, хакатон від провідних українських компаній. На традиційному ярмарку вакансій буде представлено понад 60 роботодавців, серед яких дуже відомі компанії — EPAM, Metro", — говорить Володимир Швець. 

Починався проєкт з 2009 року, спочатку в Національному університеті Шевченка, а нині ж він охоплює вже чотири міста України.

Цьогоріч на фестивалі також додалися зони українських стартапів та громадських організацій, на яких навіть ті, хто лише починає свою діяльність, можуть безкоштовно залучати аудиторію та ознайомити її зі своїми ідеями та продуктами.

Відвідати фестиваль можна сьогодні, 29 жовтня за адресою просп. Академіка Глушкова 4-Г (біля метро "Виставковий центр"), завтра, 30 жовтня, у Жовтому корпусі КНУ ім. Шевченка, на бульварі Шевченка 14.