Прем'єра: театр "Перетворення" сьогодні покаже комедію "Звабник"

Прем'єра: театр "Перетворення" сьогодні покаже комедію "Звабник"

У приміщенні столичного Будинку актора театр Володимира Завальнюка "Перетворення" сьогодні покаже прем‘єру – комедію "Звабник". Про це в ефірі Радіо Культура розповів актор Кирило Булкін.

0:00 0:00
10
1x

В основі постановки Володимира Завальнюка дві одноактні п'єси видатних драматургів: Едуардо де Філіппо "Ризик" та Ежена Йонеско "Марення вдвох".

"Ми об’єднали дві одноактні п'єси в одну виставу, спільне і паралелі між ними є. Спільне – це іронія нашого життя, в цьому випадку це життя двох пар. Я гадаю, що глядачі сьогодні на прем’єрі зможуть отримати задоволення, відпочити. Це не порожній відпочинок буде, тому що глибина в цій виставі також є", – зазначив Кирило Булкін.

"Едуардо де Філіппо – класик комедії, а Ежен Йонеско – класик театру абсурду. Друга одноактівка з театру абсурду, з неї, власне, і походить назва "Звабник". Тут ширше ніж стосунки між чоловіком і жінкою, у нашому житті дуже багато зваб, це ми повсякденно бачимо на власні очі", – додає він.

Театр Володимира Завальнюка "Перетворення"  приватний київський український театр, який існує вже багато років. До моменту офіційної реєстрації театрального колективу на початку 2015 року  як "Театру Володимира Завальнюка "Перетворення" в його доробку налічувався вже репертуар із 10 вистав для дорослих та 11-ти для дітей.