"Антитіла" стали найпопулярнішою групою на весіллях

"Антитіла" стали найпопулярнішою групою на весіллях

Група "Антитіла" 17 жовтня презентувала кліп на пісню “Буде син”, що видана на альбомі Hello. У відео використаний сімейний архів вокаліста групи Тарас Тополі та зйомки, що відбулися у Карпатах.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Пісня "Буде син" написана відносно нещодавно, і для мене це спогади тих стосунків, які починалися з моєю коханою, з якою ми вже народили двох синів. І ці стосунки, які починалися в Карпатах, тепер перетворилися на лірику в пісні "Буде син". Насправді, вона не є характерною для групи "Антитіла", це така баладна композиція, досить карамельна, але по-своєму доросла. І ми вирішили, чому б не поїхати в Карпати і не зняти хороше, тепле, "лампове" відео, і не випустити пісню, яку б співали під гітару", —розповів фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

Після випуску альбому Hello, група "Антитіла" не планувала знімати відео на пісню "Буде син", але музиканти помітили, що на ютюбі почали масово з'являтися відео з весіль, де молодята танцюють свій перший танок саме під трек "Буде син". Те явище стало настільки масовим, що групі "Антитіла" нічого не залишилося, як піти на зустріч шанувальникам і зробити офіційне відео. 

 

"Ти ніколи не здогадуєшся, яким чином пісня працює. Я завжди наводжу приклад пісні "Невидимка" — скільки вона врятувала маленьких життів, скільки народилося дітей, завдяки цій пісні, ніхто не підрахує. Це був наш творчий акт, вилив у простір пучка енергії, оформленого в слова і музику. Ми не могли по-іншому, ми мусили", — каже Тарас Тополя.

 

16 та 17 листопада група "Антитіла" у київському Палаці Спорту дасть два фінальні концерти стадіонного туру на підтримку альбому Hello.

 

За результатами експертного чарту "Селекція" 11-18 жовтня пісня Hello гурту "Антитіла" посіла 1 місце. 

 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо. 

 

фото - facebook.com/antytilaofficial