Navkolo Kola створюють пісні під час подорожей

Navkolo Kola створюють пісні під час подорожей

Київська група Navkolo Kola оприлюднила перший сингл свого наступного альбому, над яким музиканти наразі працюють у студії. Пісня "Мій дім там де, я" була написана вокалісткою Світланою Германовою під час подорожей Індією.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Пісня "Мій дім там, де я" незвичайна тим, що в ній використовується спів індійської бабусі. Ту стареньку я записала під час моєї останньої подорожі Індією, це сталося на висоті 4 тисячі метрів біля древнього храму у Гімалаях. Бабця підійшла до мене і почала співати чистим дитячим голосом. Я схопила диктофон, і встигла записати частину її співу. Пізніше я зацікавилася про що йдеться і виявилося, що це індійська пісня, яка прославляє рідну землю і богів. Бабця співала настільки щиро і з відкритим серцем, що це мене надихнуло на ідею пісні, що людина щаслива там, де її любов, де вона кохає", — розповіла вокалістка Navkolo Kola Світлана Германова в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

 

"У даний час гурт Navkolo Kola акумулює сили на зимову студійну роботу, результатом якої буде повноцінна платівка, яка буде другою за ліком. Найближчим часом ми знову заявимо про себе новою піснею, яка стане "першою ластівкою" нового лонгплею, це відбудеться на початку зими", — каже Світлана Германова.

 

Читайте також — Фронтвумен "Navkolo kola" Світлана Германова про новий сингл, подорож Індією і тибетську бабусю

 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо. 

 
фото - facebook.com