"Крихітка" повертається з кількома альбомами

"Крихітка" повертається з кількома альбомами

Група "Крихітка" повертається до активної творчої діяльності та фіналізує роботу над новим міні-альбомом, до якого увійдуть 5 нових пісень. Напередодні виходу нового матеріалу, музиканти планують перевипустити свій перший альбом на вінілі.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Схоже, що сплив час нашого першого договору з випускаючою компанією, і до нас повертають права на альбом "На першому місці". Якщо ми віднайдемо перший файл з якого були зроблені копії альбому, то є така задумка зробити вініл. Потрібно ще подивитися на нюанси, чи хороший запис у нас залишився, чи доведеться робити репрінт з носіїв, які існують. Але мені здається, що вініл "На першому місці" прикольна річ, яку хотілося би мати вдома",  розповіла Саша Кольцова в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

Окрім вінілової платівки, шанувальники "Крихітки" отримають і сингл з джазовими версіями пісень групи.

"Останнім нашим записаним матеріалом була так звана джазова програма для студії Istok. Я думаю, що напередодні релізу нового синглу, ми її випустимо, і це можна буде придбати. Там чотири треки, ми подивилися і подумали, чому би не видати цей мікроскопічний реліз, для тих, "хто так довго чекав",  каже Саша Кольцова.

фото - facebook.com/Kryhitkaband