"Без Обмежень" випускають новий акустичний альбом

"Без Обмежень" випускають новий акустичний альбом

Група "Без Обмежень" незабаром випустить альбом акустичних версій своїх найпопулярніших пісень. Саундпродюсером нового релізу, як і попередніх трьох альбомів групи, виступив Артур Данієлян.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"У жовтні або у листопаді ми оприлюднимо акустичний альбом, до якого на жаль не входять нові пісні, тому що він записаний трошки раніше. З нового альбому "Мільярди" там буде всього одна пісня "Зорі запалали" і кращі пісні з попередніх чотирьох альбомів. До студії ми заїжджали наскоками у перервах між концертами, записували якусь частину матеріалу, потім знову робили якусь наступну пісню і студійну сесію. Головне, зробити собі план, чітко його розуміти та слідовати йому. Нам це вдалося!", - розповів фронтмен групи "Без Обмежень" Сергій Танчинець в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Нагадаємо, у серпні група "Без Обмежень" випустила четвертий студійний альбом "Мільярди", до якого увійшло 7 пісень. На підтримку альбому музиканти оголосили масштабний тур Україною, під час якого заплановано 120 концертів.

 

За результатами експертного чарту "Селекція" 4-11 жовтня пісня "Мільярди" гурту   "Без Обмежень" посіла 7 місце. 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо. 

Фото та відео з офіційної сторінки гурту "Без обмежень"