Pianoбой випускає новий альбом

Pianoбой випускає новий альбом

На четвертому студійному альбомі групи "Pіanoбой" буде видано 11 пісень, робота над якими тривала з 2017 року на кількох київських студіях. Оркестрові сесії відбувалися у Будинку Звукозапису Українського Радіо. Реліз нового альбому має відбутися у листопаді.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Це не збірка синглів і не best of, який ми, до речі, випустимо наступного року, коли "Pianoбою" виповниться 10 років. Всі сингли, які виходили в останні роки, будуть на тій збірці. Єдиний з оприлюднених вже синглів, окрім “Першої леді”, який потрапить на альбом, це буде пісня "Полуничне небо". Решта — це абсолютно нові треки, які ще ніхто не чув. Щось ми пробували виконувати на концертах, але дуже обережно. Це абсолютно нова музика! Єдиний сенс, який я бачу у випуску альбомів, це зробити певний меседж, і донести до людей певну концепцію", — розповів фронтмен групи "Pianoбой" Дмитро Шуров в ефірі чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

Напередодні випуску альбому "Pianoбой" презентував зі співачкою Alina Pash дуетну пісню "Перша леді".

"Мабуть, я зараз знайшов певну гармонію і баланс, який і став причиною цього релізу. Я дуже не хотів альбом хаосу, руйнування і навіть пошуку. Це альбом, в якому є світла і темна сторона, це все є в мені. Мабуть, зараз я знайшов баланс між демоном і Дімоном", — каже Дмитро Шуров.

За результатами експертного чарту "Селекція" 30 вересня - 4 жовтня пісня "Перша леді"гурту "Pianoбой" посіла 4 місце. Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

фото - facebook.com/pianoboy.band