На Форумі креативних індустрій виступить понад 100 спікерів

На Форумі креативних індустрій виступить понад 100 спікерів

У Києві розпочався IV Форум креативних індустрій, який триватиме до 21 вересня. Продюсер форуму Костянтин Кузнєцов в ефірі Радіо Промінь розповів про головні особливості програми форуму.

Костянтин Кузнєцов переконаний, що навички креативності потрібно постійно розвивати.

"Саме тому люди конкурують один з іншим — задля того, щоб можна було створити щось краще і розвиватися. Креативність у бізнесі, у творчості зараз насправді дуже взаємопов'язані. Якщо, скажімо, 20–30 років тому був окремо бізнес і окремо творчість, то зараз для того, щоб бізнес міг, в принципі, вижити, необхідно бути достатньо творчим, мислити нестандартно, мислити неординарно та бути креативним, вигадувати щось. Бо інакше не буде розвитку", — зазначає продюсер форуму.

За його словами, IV Форум креативних індустрій підготував дуже багато різноманітних активностей: виступи надзвичайних неординарних людей, надихаючі доповіді, які окреслюють майбутнє індустрій.


"Сьогодні говоримо про майбутнє. Це для лідерів, для тих, хто думає, для тих, хто створює у глобальному масштабі. Серед спікерів у нас дуже надзвичайні особистості. Велику увагу ми приділяємо українській сучасній культурі та її розвитку. У нас будуть кастинги в кіно, на телебачення, для ведучих, навіть для дітей", — говорить Костянтин Кузнєцов.


На форумі буде також представлене візуальне мистецтво, рев’ю кейсів і рев’ю робіт молодих дизайнерів. Також планується бізнес-орієнтована сесія — сцена, де буде проведено близько 13 різних презентацій на тему від останніх трендів і останніх інструментів e-commerce, які можна застосовувати в бізнесі, і до того, як не змарніти, будучи креативною особою.


На форумі буде більше ста спікерів. Там можна буде зустріти зірок креативних індустрій та завести корисні знайомства і отримати важливі контакти.


"Більшість сцен доступні для того, щоб інформація була корисною, щоб її можна було застосувати вже сьогодні", — говорить продюсер форуму.