Сьогодні народилися Франко, Ступка та Джамала: збіг чи закономірність — пояснює астропсихолог

Сьогодні народилися Франко, Ступка та Джамала: збіг чи закономірність — пояснює астропсихолог

Сьогодні, 27 серпня, народилося багато відомих та талановитих українців, серед яких, зокрема, письменник Іван Франко, актор Богдан Ступка та співачка Джамала. Це випадковість чи закономірність? Про це в ефірі Радіо Промінь розповіла астропсихолог Валентина Барило.

Є така особливість: одного дня не народилося жодного відомого діяча, а іншого – багато відомих художників, артистів, письменників.

Астропсихолог Валентина Барило пояснила такий збіг: "Щодня народжуються люди, але не щодня ті, хто народжується, можуть себе так проявити, що згодом стануть відомими в світі".

За її словами, деякі люди бувають набагато талановитішими в якомусь своєму прояві, аніж ті люди, які є відомими для нас.

Також Валентина Барило відмітила, що є певні професії, які не є публічними, однак є надзвичайно важливими. Це, наприклад, лікарі чи вчителі.

"Так сталося, що в життя хтось засвітився і про нього знає багато людей, а хтось скромно живе і добре робить свою справу, однак він не значимий в нашому просторі, тому невідомий нам", — сказала вона. 

Фото pixabay.com