Команда україномовного тревел-каналу Blog 360: ми популяризуємо внутрішній туризм

Команда україномовного тревел-каналу Blog 360: ми популяризуємо внутрішній туризм

Про стартап, якій націлений на мандри і мандрівників – україномовний туристичний блог Blog 360, – говорили в ефірі Радіо Промінь з ведучою блогу Мар'яною Романяк.

Що таке Blog 360

Це тревел-проект, блог і канал на YouTube про подорожі Україною. Наша мета: показати, що країна крута, що в нас дуже багато прекрасних міст, прекрасних сіл, прекрасних географічних точок на нашій карті. Ми популяризуємо внутрішній туризм.

Команда Blog360

Чому назва Blog 360

Ми, коли придумували цю назву, то багато змістів вкладали в неї. По-перше, це про те, що можна подорожувати 360 днів на рік і чотири посидіти вдома.

По-друге, що 360 градусів має коло і ми намагаємося в наших подорожах показувати місто на 360 градусів. Тобто показувати різні сфери – культурні, історичні, сучасні, кулінарні тощо. Це коло подорожей нашої команди.

Чим Blog 360 відрізняється від інших

Ми довго думали, якою ж має бути наша фішка і вирішили: давайте без фішки. Давайте просто поїдемо в місто і покажемо, як мінімум: а) як туди добратися  скільки кілометрів, скільки коштує квиток; б) якщо вже добралися до міста  що там робити, де випити каву, де поїсти, в який музей піти, в який не піти, який громадський простір відвідати, з ким зустрітися. В наших програмах завжди є інтерв'ю з цікавими людьми, які є двигуном цього міста.

Наша фішка  це саме якісь такі практичні поради, це такий гід того, що робити в місті.

Фото Facebook