Продюсер "Суспільного" про "Дитяче Євробачення": зробимо щось таке, що вразить не лише Україну, а й всю Європу

Продюсер "Суспільного" про "Дитяче Євробачення": зробимо щось таке, що вразить не лише Україну, а й всю Європу

Україна визначилася з представником на "Дитяче Євробачення–2019", яке пройде 24-го листопада в польському місті Ґлівіце. Нею стала 13-річна Софія Іванько з Києва з піснею "Коли здається". Про результати відбору на конкурс "Дитяче Євробачення" говорили в ефірі Радіо Промінь з виконавчим продюсером розважального напрямку “Суспільного” Станіславом Медведєвим.

"Я дуже задоволений результатами відбору, який відбувся. Тому що цього року було дуже багато талановитих дітей з дуже крутими піснями. І навіть порівняно з минулим роком у нас були певні проблеми і суперечки, коли ми обирали 10-ку. І більше трьох годин сперечалися, обирали того, хто представлятиме Україну. Дискутували. В кожного був свій фаворит, кілька фаворитів. Кожен виступив з членів оргкомітету та, скажімо так, агітував саме за своїх фаворитів",  розповів Медведєв.

Про те, яким же був вирішальний аргумент на користь Софії Іванько, продюсер "Суспільного" зазначив:

"Ми керувалися не тільки суб'єктивним: подобається більше або подобається менше. Там враховувалися безліч деталей і нюансів. Це, по-перше, телевізійний конкурс. Тож ми думали, як виглядатиме номер, з яким поїде учасник чи учасниця. Який номер можна зробити до цієї пісні, а який до цієї".

"Враховували навіть чи є досвід виступу на великій сцені. Бо дитина може бути безумовного талановитою, мати гарну пісню, але вийти на велику сцену "Дитячого "Євробачення", побачити ту кількість людей, розгубитися і може нічого не вийти",  наголосив Станіслав Медведєв.

Він додав, що є ще достатньо часу, щоб попрацювати і з піснею, і з виконавицею, і гарно поставити номер.

"Ми плануємо зібрати команду-мрію під цей проект і зробити щось таке, що вразить не лише Україну, а й всю Європу",  додав продюсер.

Фото Facebook