"Перець чилі", "темний чеддер", "горлиця" – наймодніші кольори осені–2019

"Перець чилі", "темний чеддер", "горлиця" – наймодніші кольори осені–2019

Про кольори в одязі, які будуть наймодніші вже цієї осені, говорили в ефірі Радіо Промінь.

Осінь не за горами: мінлива погода, наш мінливий настрій… Пригадуєте? Має бути хоч якась стабільність! Хоча б у стилі.

Якщо хочете бути гарними та модними восени, відкривайте нотатки в телефоні та записуйте, щоб не забути наймодніші кольори осені2019 від інституту кольору Pantone.

Хочете бути цієї осені на підйомі? Створюйте більше червоних аутфітів. Трендові кольори "Перець чилі" та "Червоний велосипед" на допомогу! Перший – яскравий, другий – більш м'який, ближчий до бордового. Обидва – незамінні!

Восени ще цілком може тривати літо, якщо й не календарне, то хоча б у ваших образах – "персиковий крем"  повітряно-ніжний колір пастельної палітри стане в пригоді. Він точно допоможе продовжити літо…

Осінь похмура? Іще чого! Якщо у вашому гардеробі з'явиться хоча б одна річ кольору "Фруктова голубка" то ви будете найяскравішою персоною у своєму місті! До речі, восени будуть актуальними: футболки, світшоти, сукні, взуття і навіть хутряні аксесуари цього відтінку рожевого.

Для створення інтелігентних луків, візьміть на замітку шоколадний колір під назвою "Кам'яна дорога" та щось середнє між жовтогарячим і гірчичним – "Темний чеддер".

Якщо ж не уявляєте свою стильну осінь без синього та зеленого  тоді "Сіро-блакитний камінь", смарагдовий відтінок "ЕДЕМ", та колір "Вечірнього неба" саме для вас!

Привіт осінь. Привіт сірий? Якщо вже й вдягати, то тільки м'який та стильний колір "Горлиця". До речі, він добре поєднується з пудровим рожевим, темно-сірим та чорним.

Ось такі вони! Наймодніші кольори осені2019, за версією інституту кольору Pantone. Восени ви будете найстильнішими та найяскравішими!

Фото - modesens.com, vogue.ua, pinterest.com, confettissimo.com, dashgroomingschool.com