Спорт як мистецтво: у Києві відбудеться чергова зустріч проєкту "Sport & Art"

Спорт як мистецтво: у Києві відбудеться чергова зустріч проєкту "Sport & Art"

У торгівельному центрі "Гуллівер" цієї п’ятниці о 17:00 відбудеться третя зустріч проєкту "Sport & Art". Один з організаторів заходу, Олександр Соколинський, розповів про проєкт детальніше.

Проєкт "Sport & Art"має на меті відкрити спорт з нового боку – спорт як мистецтво. На його заходах демонструються номери у тому чи іншому виді мистецтва, а культурні та спортивні експерти дискутують на тему того, як гармонійно сплітаються культура і спорт.

"Завтра ми будемо розказувати про циркове мистецтво. Ми запросили директора цирку, запросили спеціалістів, які працюють з нашими молодими талановитими дітьми… Завтра буде цікава програма, кожен номер різний: еквілібристика, клоунада, пантоміма", – анонсував Олександр Соколинський

На попередніх зустрічах проєкту "Sport & Art" основними темами були чирлідінг та лицарські бої.

"До речі, два місяці тому у нас в Україні відбувався Чемпіонат світу з лицарських боїв, де наша збірна стала чемпіоном, – поділився Олександр Соколинський. – А завтра у нас буде дуже цікавий експерт, Олександр Абраменко, який знається на акробатиці, і якраз через цю паралель він пояснюватиме, чи є циркове мистецтво спортом. А також буде Ольга Лящук, найсильніша жінка планети".

Також організатор заходу анонсував, що на початку вересня на Площі Зірок відкриють ще дві спортивні зірки.

"Можу привідкрити завісу: 4 вересня біля ТЦ "Гуллівер" на Площі Зірок ми відкриємо одну високу футбольну зірку, також буде одна з легенд художньої гімнастики.

Нагадаємо, зустріч проєкту "Sport& Art", присвячена цирковому мистецтву, відбудеться завтра о 17:00 у ТЦ "Гуллівер".