"Новий український театр" відкрив сезон і запрошує на іронічну комедію "Кефір, зефір і кашемір"

"Новий український театр" відкрив сезон і запрошує на іронічну комедію "Кефір, зефір і кашемір"

Днями Центр мистецтв "Новий український театр" відкрив сезон і 12 серпня запрошує на іронічну комедію "КЕФІР, ЗЕФІР І КАШЕМІР" за п’єсою Марини Смілянець "Б’ютіфул лайф", режисерка — Поліна Кіно.

Про відкриття сезону, яке триватиме цілий місяць, про нову виставу і навчання акторській професії розповів в ефірі Радіо Культура художній керівник Центру, режисер Віталій Кіно

"За традицією "Новий український театр" один з перших театрів, які відкривають новий сезон у місті Києві. 10 серпня наша дитяча складова – театр "Сонечко" відкрився виставою "Абетка гарних манер", ввечері ми чекали на наших дорослих глядачів і грали одну з останніх прем’єр – "Методи виховання малих засланців".

Також він додав, що наприкінці серпня сподівається порадувати глядачів прем’єрою "Собачий вальс" за п’єсою-переможницею цьогорічного Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" в номінації "Драматургія".

"Взагалі, наш Центр мистецтв у декілька етапів відкриває сезон: от, почалися дитячі і дорослі вистави, на початку вересня відкриває сезон наша театральна студія дитяча "Мої сонечка", пізніше "Акторська майстерня", де приходять дорослі і займаються акторською професією у вільний від основної своєї діяльності час. Так що, в нас відкриття триватиме місяць і майже місяць ми цим будемо тішитися і святкувати", —
додав Віталій Кіно.

Фото - www.facebook.com/nut.kyiv