Фестивальне літо: у Тростянці стартував "Схід-Рок"

Фестивальне літо: у Тростянці стартував "Схід-Рок"

На Сумщині у містечку Тростянець стартував дводенний музичний фестиваль "Схід-Рок". Музична подія відбувається вже сьомий рік поспіль. Про особливості фестивалю в ефірі Радіо Культура розповів співорганізатор заходу Руслан Бова.

"Фестиваль вже розпочався. По факту все в порядку, рухаємося по плану. Цього року ми сьомий рік поспіль. Дати: 10-11 серпня. Тому всі, хто ще не купив квитки або не знає їхати чи ні  запрошую",  сказав представник фестивалю.

Руслан Бова також детальніше розказав, кого можна буде почути на "Схід-Рок":

"Сьогодні на головній сцені виступають: "Без Обмежень", "Тартак", "Flit". Молоді команди виступають. В обід у нас мала сцена працює в наметовому містечку. Завтра чекаємо на "5`NIZZA", "Louna", "Тараканы", "Atlas : Empire" з Шотландії, "F. Way" зі Швейцарії. Тому дуже багато цікавого чекає на фестивалі",  додав він.

Організатори наголошують, що наметове містечко безкоштовне. Тож можна просто приїхати, заселитися і слухати музику.

"Головний акцент в цьому році ми вирішили зробити на соціальність фестивалю. Ми багато уваги приділили інклюзивності, а саме доступу до фестивалю, якісному перегляду для людей з інвалідністю. В нас буде працювати алея громадських організацій… Окремо у нас буде сортування сміття. Будемо не просто ставити баки для сортування, а навчати людей, як правильно сортувати сміття",  розповів про новинки фестивалю Руслан Бова.

Фото Facebook