Куди сходити: у Києві в галереї "Лавра" триває фотовиставка "Засіб впливу"

Куди сходити: у Києві в галереї "Лавра" триває фотовиставка "Засіб впливу"

Сучасні фотографи з Миколаєва об’єдналися і вирішили показати свої світлини на виставці в одній із столичних галерей. Яка тема виставки, що можна побачити на цих світлинах, розповідає в ефірі Радіо Промінь ініціатор виставки фотограф, який об'єднав у ній роботи своїх учнів, Сергій Мельниченко.

У галереї мистецтв "Лавра" триває групова виставка "Засіб впливу". Об'єднує всіх учасників виставки те, що всі вони — учні школи "Міф" відомого фотографа Сергія Мельниченка. 

"Це учні, які закінчили перший та другий курс моєї школи фотографії, я їх організував, як один колектив, який працює над різними темами. "Засіб впливу" — це виставка, яка вбирає в себе питання взаємодії людини з навколишнім середовищем, з різними факторами впливу", — розповідає Сергій Мельниченко

Фото з відкриття виставки/Facebook

Виставка розділена на декілька смислових блоків, які отримали свої тематичні назви, у них висвітлені такі теми як сексуальість, насилля, навколишнє середовище та інші.

"На виставці представлені роботи у чотирьох блоках, створені 15-ма авторами у різних жанрах. У них різний друк, різні розміри, різне оформлення і так далі", — говорить Сергій Мельниченко.

Фото з відкриття виставки/Facebook

Фотографи різного віку та з різним бекграундом виступають в ролі єдиного цілого, але з великим арсеналом тем, засобів та жанрів. 

Виставка "Засіб впливу" триватиме в галереї мистецтв "Лавра" до 20 серпня.