У Києві 26-28 липня відбудеться всеукраїнський фестиваль архітектури і дизайну "PROSTONEBA"

У Києві 26-28 липня відбудеться всеукраїнський фестиваль архітектури і дизайну "PROSTONEBA"

Про Всеукраїнський архітектурний фестиваль "PROSTONEBA" в ефірі програми "ART-Панорама"  на Радіо Промінь розповіла засновниця фестивалю Лариса Здоренко.

Ведуча:

Наталія Тищенко

Найкращі архітектори та дизайнери презентуватимуть свої роботи вже на 7-ому Всеукраїнському архітектурному фестивалі "PROSTONEBA". Вперше фестиваль відбувся у Львові. Другий фестиваль відбувся в Одесі, згодом у Чернівцях, і вже утретє він відбувається у Києві в Національному комплексі "Експоцентр України".

"Це такий професійний фестиваль, але вхід вільний. Фестиваль складається з різних локацій: це виставка предметного дизайну, виставка архітектурних проєктів. Під час фестивалю відбуватимуться різні майстер-класи відомих українських архітекторів та дизайнерів, запрошені архітектори з Грузії. З’їжджаються архітектори з усієї України. Ми проводимо круглі столи, порушуємо важливі питання про забудову міст", — розповіла Лариса Здоренко.

Цьогорічна тема фестивалю — "Без меж".

"Ми хочемо показати українських архітекторів та дизайнерів, які мають проєкти за кордоном. Вони ділитимуться своїм досвідом роботи з іноземними замовниками", — анонсувала організаторка.

7-ий Всеукраїнський архітектурний фестиваль "PROSTONEBA" відбудеться 26-28 липня на території Національного комплексу "Експоцентр України" у Києві.