"Заспіваймо разом": у Києві відбудеться благодійний концерт за участі військових та відомих артистів

"Заспіваймо разом": у Києві відбудеться благодійний концерт за участі військових та відомих артистів

26 липня о 15:00 в Українському домі відбудеться благодійний концерт "Заспіваймо разом" за участі відомих артистів, військових та Дитячої хореографічної школи при Національному заслуженому академічному ансамблі танцю України імені Павла Вірського. UA: Суспільне мовлення — інформаційний партнер події. Ініціаторка та організаторка заходу, голова БО "Міжнародний благодійний фонд розвитку ідеології в Україні" Любов Чернецька в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" розповіла про особливість цього проекту.

Ведучий:

Роман Коляда

"Військові дуже охоче беруть участь у таких акціях. Це українці, це козацький дух, і я неодноразово бачила, коли були бої, і хлопці співали. Ми стараємось співали більш позитивних пісень, підіймати дух. Ми співаємо разом для того, щоб ми мати дух, щоб ніхто не міг подумати, що українця можна зламати", — зазначила Любов Чернецька.

Організаторка зауважила, що у Києві заплановано великий концерт, на якому військові з передової співатимуть на одній сцені з українськими артистами.

"Це буде великий концерт у Києві на великій сцені. Хлопці, які приїдуть з передової, зустрічатимуться з артистами і співатимуть. Вони не є підготовлені, не було великих репетицій", — сказала вона.

Вона додала, що "аудиторія у нас буде найкраща. Тут будуть не тільки оплески. Тут буде любов, підтримка. І бажано, що всі сприйняли це як глибину, культуру, любов. По-родинному".

Зазначимо, разом з учасниками бойових дій на Сході України на сцені виступатимуть Наталія Сумська, Анатолій Хостікоєв, Анатолій Гнатюк, Фемій Мустафаєв та Василь Данилюк.

Прослухати повну версію.

На фото — Любов Чернецька