Будівлю телеканалу "112 Україна" обстріляли із гранатомета — поліція

Будівлю телеканалу "112 Україна" обстріляли із гранатомета  — поліція

Вночі будівлю телеканалу "112 Україна" обстріляли із гранатомета. Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, проте було пошкоджено фасад будівлі. Поліція відкрила провадження за статтею "терористичний акт".

Про це повідомила поліція Києва.

"О 3:40 до поліції надійшло повідомлення про те, що місцеві мешканці чули звук, схожий на вибух, на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі міста. Прибувши на виклик, поліцейські виявили пошкоджений фасад будівлі та оточили територію, прилеглу до місця злочину. При відпрацюванні знайшли відстріляний тубус гранатомета, який направлять на проведення експертизи", — йдеться  у повідомленні.

За даними поліції, наразі правоохоронці намагаються встановити особу зловмисників, причетних до вчинення правопорушення, а також мотиви його скоєння. Усі зібрані матеріали будуть передані до Служби безпеки України.

Як повідомляють у телеканалі, постраждалих внаслідок вибуху немає, проте постріл пошкодив вивіску, розміщену на фасаді будинку, де розташований телеканал.

 

Зазначимо, напередодні  телеканал "112 Україна" оприлюднив заяву, у якій закликав правоохоронців "захистити від свавілля націонал-радикалів" їхнє медіа у зв’язку з наміром активіста Сергія Стерненка провести пікет біля будівлі телеканалу.

Фото — facebook.com/news112ua