Призначено нового голову Луганської ОДА

Призначено нового голову Луганської ОДА

Президент Володимир Зеленський призначив Віталія Комарницького новим головою Луганської обласної державної адміністрації.

Відповідний указ № 493/2019 оприлюднено на сайті президента.

"Призначити Комарницького Віталія Мар'яновича головою Луганської обласної державної адміністрації",  йдеться в указі.

Прес-служба глави держави також повідомляє, що у неділю, 7 липня, Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом Луганську область, де представив Віталія Комарницького та вручив йому службове посвідчення очільника області.

"Для нашої країни важливий пріоритет – припинення війни. Паралельно з цим можна знаходити можливості та бажання, щоб відбудувати Донбас. Ми зараз пролітали з паном Дональдом Туском, бачили зруйновані будинки, відсутність доріг. Я думаю, що це не лише через війну, а й через те, що ніхто цим не займається. Я вас вітаю. На вас у нас велика надія", – наголосив президент.

Читати також – Президент призначив нового голову Львівської ОДА

Комарницький у відповідь зазначив, що виконання поставлених завдань є реальним: "Думаю, що завдання, які стоять перед Луганщиною, з вашою допомогою та допомогою міжнародних партнерів реальні для виконання. Потрібно менше говорити й більше працювати".

Нагадаємо, у суботу, 6 липня, Володимир Зеленський представив нових голів Львівської та Закарпатської ОДА, а також сказав, хто очолюватиме Івано-Франківщину.

ФОТО: president.gov.ua