СБУ перевіряє, чи жив Клюєв в Україні останні 5 років

СБУ перевіряє, чи жив Клюєв в Україні останні 5 років

Тимчасово виконуючий обов'язки голови СБУ Іван Баканов зібрав службову нараду за запитом голови Верховної Ради України Андрія Парубія про перебування екс-глави Адміністрації Президента  Віктора Януковича Андрія Клюєва, блогера Анатолія Шарія та екс-заступника генпрокурора Рената Кузьміна на території України протягом останніх п'яти років. Про це повідомила прес-служба СБУ в Facebook.

"СБУ в межах компетенції почала перевірку відповідних обставин. Це суспільно чутливе і дуже важливе питання, тому служба вже сьогодні повідомить ЦВК про результати його обробки. Ми обов'язково проінформуємо громадськість про зміст цих матеріалів",  заявили в спецслужбі.

Нагадаємо, 2 липня ЦВК зареєструвала колишнього депутата від "Партії регіонів" і екс-главу Адміністрації президента Януковича Андрія Клюєва кандидатом у депутати на вибори до Верховної Ради, які призначені на 21 липня. Верховний Суд заявив, що не зобов'язував ЦВК вносити Шарія та Клюєва до виборчих списків. Тим часом, у ГПУ обіцяють арештувати Клюєва та Кузьміна щойно вони перетнуть кордон.

Фото: Радіо Свобода