Що вдягти на літній фестиваль — поради журналістки

Що вдягти на літній фестиваль — поради журналістки

Ведуча програми "Модний сезон" на Радіо Промінь Марія Сизон розповіла в ефірі, які модні луки можна створити, вирушаючи на літній фестиваль.

Ведуча:

Марія Сизон

Нещодавно дізнался, що підбирати лук для червоної доріжки — це вже позавчорашній день. Цьогоріч у тренді невимушена святкова атмосфера, а модники підшуковують фестивальні вбрання!

Літо — фестивальна пора. І навіть якщо ми не будемо персонами номер один на тому чи іншому фестивалі, все ж  створимо такий аутфіт, що на нас звернуть увагу всі!

Якщо ви збираєтеся на якийсь захід просто неба, беріть приклад із зірок інстаграму. Вони вдягають легкий коротенький топ і велосипедки, шорти чи спідничку із завищеною талією. Щоб почуватися максимально комфортно — накиньте на плечі сорочку чи джинсовий жакет.

По-справжньому фестивальний настрій допоможе створити неоновий одяг. Можна скомпонувати яскравий "тотал лук" або додати лише одну неонову деталь, наприклад, взуття! Вибір за вами.

Якщо вам здається, що одяг з принтом у повсякденному житті — це занадто, не соромтеся: для фестивалю це саме те, що треба! Діставайте свої кюлоти з анімалістичним принтом та яскраву спідничку в горошок! Тільки не вдягайте їх одночасно!

На музичному фестивалі дозвольте собі сяяти. Футболка — сітка, пайєтки, об’ємні яскраві аксесуари — все, що потрібно, аби вас помітили навіть артисти зі сцени! Танцюйте, розважайтеся і будьте наймоднішими!

І наостанок ще одна ідея — сучасна романтика. Цьогоріч і дизайнери, і модники змінили своє ставлення до рюшів, корсетів і рукавів-"ліхтариків". Тепер їм дають зелене світло! Легкі тканини та ось ці всі романтичні деталі допоможуть створити не просто стильний, а ще й зручний образ, а це для фестивалю просто неба надважливо!