Гастролі до 100-річчя театру Франка: Наталія Сумська розповіла деталі

Гастролі до 100-річчя театру Франка: Наталія Сумська розповіла деталі

Про гастрольний тур театру імені Івана Франка та про те, які вистави показали кожному місті в ефірі Радіо Культура в програмі "Арт-салон" розповіла народна артистка України Наталя Сумська.

Ведучі:

Світлана Гудзь-Войтенко

Днями закінчилася перша частину туру театру імені Івана Франка. Трупа відіграла вистави у Полтаві і Харкові, попереду Івано-Франківськ.

"Все це відбувається до 100-річчя з дня заснування національного театру імені Івана Франка. І також до 200-річчя з дня заснування професійного українського театру, який свого часу Іван Петрович Котляревський та Михайло Семенович Щепкін заснували в місті Полтава", розповіла Наталя Сумська.

"І ці полтавські гастролі хоч були і гарячі від сонця, але такі щирі, такі теплі. Ці переповнені зали у театрі імені Гоголя. Ми безмежно вдячні керівництву, друзям, глядачам, які там нас радо чекають", — наголосила актриса.

У Полтаві та Харкові відіграли чотири вистави — "Кайдашева сім'я", "Три товариші", "Сеньйор з вищого світу" і "Дорога Памела". Кожну виставу грають по два рази в одному місті.

Але в Івано-Франківську буде дещо інший репертуар. Крім "Кайдашевої сім'ї", "Сеньйора з вищого світу" і "Трьох товаришів" будуть ще "Незрівнянна", "Коріолан".

"Вже у нас є інформація про те, як проходитимуть гастролі в Івано-Франківську. Вже мені сказали, що "Кайдашева сім'я" продана", зауважила Сумська.

Весь ефір дивіться тут

Наталія Сумська. Фото Facebook