У конкурсі на керівника Державної митної служби переміг Максим Нефьодов

У конкурсі на керівника Державної митної служби переміг Максим Нефьодов

Комісія з питань вищого корпусу державної служби прийняла рішення рекомендувати Кабінету Міністрів України призначити очільником Државної митної служби України Максима Нефьодова.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну в Facebook.

Як повідомили в прес-службі, таке рішення було прийняте за результатами останнього етапу конкурсу — співбесіди.

"Трійка фіналістів в прямому ефірі представила членам Комісії свою програму розвитку митної служби в вигляді презентації, а потім кожен з претендентів відповідав на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів і членів комісіі", — йдеться в повідомленні.

За результатами оцінки кандидатів Комісія рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Максима Нефьодова Головою Державної митної служби України.

 

Довідка:  Нефьодов з 18 лютого 2015 року обіймав посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі, 2016 року - першого заступника міністра.

Він з відзнакою закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка і має ступінь магістра за спеціальністю "Економічна теорія". У 2003-2006 роках працював аналітиком зі злиттів і поглинань в компанії Golden Gate Business.

У 2006-2010 роках працював в інвесткомпанії Dragon Capital, де обіймав посаду віце-президента, а потім директора інвестиційно-банківського департаменту.

У 2010 році він став керуючим партнером інвестфонду Icon Private Equity.

Фото: Радіо Свобода