Новини моди: у тренді знову брючні костюми в стилі Марлен Дітріх

Новини моди: у тренді знову брючні костюми в стилі Марлен Дітріх

Брючні костюми у стилі Марлен Дитріх знову в моді! Про це в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Мода — примхлива пані… Ще вчора закликала дівчат робити акцент на жіночності, а сьогодні пригадала, що з нашим темпом життя в брюках все-таки зручніше.

До речі! Пам’ятаєте німецьку акторку та співачку Марлен Дітріх? Це вона впровадила тренд жіночих брюк і вміла створювати з цією деталлю гардероба фантастичні образи! Ну що, повчимося й ми?

Днями у Берліні італійський бренд Max Mara презентував свою круїзну колекцію–2020. А модним орієнтиром для всієї лінійки одягу став стиль Марлен Дітріх. Тоді, у 1930-х роках, чоловічий костюм на жінці можна було побачити нечасто, але Марлен вміла носити це красиво. У наш час таким комплектом вже нікого не здивуєш. Чи все ж таки можна спробувати? Натхнення шукатимемо в образах від Max Mara.

Літо у розпалі, але "запалювати" без ідеального костюма-двійки ви точно не зможете! Тому придивіться до нього як слід! Світло-бежевий, білий, золотий чи срібний, лимонний або сірий, однотонний чи з принтом костюм, що складається з піджака та брюк. Так! Нічого геніальнішого людство не вигадало.

Чимало модниць хвилюються, що мати жіночний вигляд у чоловічому костюмі не вийде. І продовжують з ніг до голови вдягататися в квітчасте та рюші. Отямтеся і зробіть акцент на мейкап та аксесуари, оберіть взуття на підборах, а костюм у чоловічому стилі зробить свою справу.

Весь секрет, як то кажуть, "щоб костюмчик сидів". А щоб він і справді вписався у ваш образ, а не зіпсував його — обирайте вільний крій, ніби з чужого плеча, і не помилитеся!