"Ми познайомилися 10 років тому": LAUD розповів про співпрацю з TAYANNA

"Ми познайомилися 10 років тому": LAUD розповів про співпрацю з TAYANNA

TAYANNA та LAUD випустили спільну пісню "Без тебе". Як народилася ця співпраця, в ефірі програми "Re:Актив" на Радіо Промінь розповів LAUD.

Ведучий:

В’ячеслав Ільїн

— Владе, ви з Танею знайомі давно, вже 10 років, і саме це додало особливої проникливості спільній пісні. Як ви познайомились?

— Познайомилися ми десь років 10 тому, коли я брав участь у конкурсі "Діти сонця". Це був конкурс, на якому Таня була однією з організаторів, вона працювала на студії. Саме там ми й познайомилися. Але я тоді був ще дитиною, тому ми не спілкувалися. Таня просто знала, що є такий хлопець. Тільки нещодавно вона згадала взагалі, що це був я. І вже потім ми зустрічалися на різних заходах.

Якось ми зустрілися перед великим івентом, який мав відбутися у Львові, де мало бути багато артистів, і ми з моїм продюсером, Ігорем Тарнапольським, якраз говорили з Танею з приводу спільної пісні. Таня сказала, що подумає, а потім, перед Новим роком, запропонувала виступити з нею на концерті і зробити нову авторську пісню. Вона надіслала мені пісню і ми почали її робити.

— Де проходив запис пісні, хто виступив у ролі саундпродюсера і чи брали участь у сесіях музиканти з Вашої команди?

— Проходив запис у нас на студії EnjoyRecords. Наші музиканти якраз стали саундпродюсерами, співавторами треку. Це Саша Макаровська й Андрій Чмут, які працюють з нами. Саме вони створили цей саунд, і саме їм ми завдячуємо звучанням цього треку.

— Під час концертної прем’єри пісні на сольнику в Bel Etage у Вас була дуже стильна гітарна партія – багато хто відкрив тоді Ваш талант інструменталіста-імпровізатора, та й сама TAYANNA захоплено казала про це. Чому ж тоді в студійній версії це гітарне соло віддали фортепіано?

— Насправді ми не хотіли відштовхуватися від тієї версії, яка була в лайві. Не треба щоразу робити одну й ту ж версію тієї самої пісні. Я насправді дуже люблю гітару й дуже люблю на ній грати на концертах. Але ця версія — вона просто інша, тут трошки інший настрій, і це теж має місце бути.

Раніше співачка Наталія Гордієнко розповіла, що під час зйомок lyric video для свого останнього синглу вона пробігла близько 30 км.

Фото hdfashion.tv