Зеленський зустрінеться з Макроном найближчим часом ─ АП

Зеленський зустрінеться з Макроном найближчим часом ─ АП

Президент України Володимир Зеленський прийняв запрошення від президента Франції Еммануеля Макрона здійснити найближчим часом візит до Парижа.

Як повідомляють в Адміністрації президента, про це стало відомо після зустрічі глави держави з міністром Європи та закордонних справ Французької Республіки Жан-Івом Ле Дріаном, яка відбулася 31 травня у Києві.

"Володимир Зеленський заявив, що солідарність Франції з Україною як партнера в Нормандському форматі та в різних міжнародних групах і організаціях вкрай необхідна для збереження безпеки та відстоювання норм і принципів міжнародного права на континенті", ─ йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники зустрічі приділили значну увагу подальшому поглибленню двостороннього політичного діалогу й зміцненню співпраці між Україною та Францією, зокрема у торговельно-економічній сфері.

Нагадаємо, 24 травня відбулася телефонна розмова Президента України Володимира Зеленського з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, під час якої  сторони обговорили перші заходи у рамках підтримки активного політичного діалогу на високому рівні, а також ситуацію на Донбасі.

Фото president.gov.ua