Віталій Кличко пообіцяв замінити тріснуте скло на новому мосту за добу (відео)

Віталій Кличко пообіцяв замінити тріснуте скло на новому мосту за добу (відео)

Мер Києва Віталій Кличко надвечір 26 травня прибув на пішохідно-велосипедний міст, який відкрили для киян на Володимирській гірці. Про це він повідомив на свой сторінці. Він з групою працівників оцінив стан пошкодженої скляної підлоги. Виявилося, що на ній тріснув захисний шар скла, який покладено для зменшення зношування. Основне ж скло неушкоджене. 

"Друзі! Був із фахівцями на нашому новому мосту. З того, що з‘ясували попередньо: вандали пошкодили захисну скло-плівку на двох фрагментах скляної підлоги. Основне - гартоване скло -не постраждало. Пошкоджені елементи замінять протягом доби. Але боляче, коли гарні об‘єкти страждають від «розваг» тих, хто не любить наше місто. І нічого не створює, а знищує те, що створюють інші", - пише віталій Кличко. 

Нагадаємо, на День Києва Віталій Кличко разом зі своїм братом Володимиром відкрили міст на Володимирській гірці, і навіть пострибали по скляній підлозі. Коли прохід мостом відкрили для людей, за кілька годин у соцмережах з'явились фото потрісканого скла, що викликал чимало критики й паніки.