Куди сходити: у Києві 25-26 травня відбудеться благодійний Зірковий Кураж Базар

Куди сходити: у Києві 25-26 травня відбудеться благодійний Зірковий Кураж Базар

На ВДНГ у Києві 25-26 травня відбудеться найдобріший благочинний Зірковий Кураж Базар. Детальніше про подію в ефірі "ДеньПРО"розповіла піар-менеджерка Кураж Базару Наталя Вінничук.

Ведучі:

Ганна Матвійчук, В’ячеслав Ільїн

Зірковий Кураж відбудеться 25-26 травня на ВДНГ у павільйоні №19.

"Зірковий Кураж Базар – це найголовніша благодійна барахолка року. Цього року у нас дуже велика та відповідальна мета: ми плануємо зібрати 1,5 млн гривень на річне забезпечення центру соціальної адаптації для підлітків з інвалідністю Open4U та літній табір для дітей з комплексними порушеннями Space Camp", – анонсувала Наталя Вінничук.

Весь прибуток за два дні буде перерахований на забезпечення цього центру, розповідає вона. За попередні три роки діяльності Кураж Базару було зібрано понад 7 млн гривень.

На барахолці можна буде знайти багато цікавого, стверджує піарниця. Продаватитовари будуть Київстонер, Володимир Дантес, Рожден, Дурнєв Шоп, Янго, Ольга Цибульська, Андрій Муха, Дана Павличко, Діма Дір, Mama Music, Анна Трінчер, Даша Суворова, Ліна Христофорова, Тетяна Терехова, Діма Глущак, Мирослав Кувалдін, Ігор Гудзь, Василій Гроголь та команда готелю “Бурса”, Соня Лірник, Йова Ягер, Роза Аль-Намрі, Женя Скибіна та Анастасія Івченко.

Такожзапланована глобальна музична програма.

"У суботу о 18:00 на Зірковому Кураж Базарі виступатиме Дмитро Шуров зі своїм сином, Львом. Також виступатимуть LAUD, BAHROMA, KRUTЬ, гурт МИ, буде ді-джейський сет від Дар’ї Коломієць, JerryHeilспіватиме, дует VERA KEKELIA & DUDA, учасники шоу Голос Країни. А в суботу ввечері буде дискотека від Сабіни Мусіної і братів Трушковських", – розповідає Наталя Вінничук.

На території Кураж Базару діятиме інклюзивна дитяча зона з волонтерами та нянями, де батьки зможуть залишити своїх дітей.

"Ми називаємо це зоною Діснейленд. Вона повністю підходить діткам з будь-якими можливостями. Ми збудували там дитячий майданчик, зібрали кошти на травневому і лютневому Кураж Базарі, – розповіла Наталя Вінничук. – Також у нас буде багато майстер-класів: арт-терапія, гра на барабанах, каністерапія – це гра зі спеціально навченими собаками. Також будуть спортивні тренування, теніс, футбол", – ділиться Наталя Вінничук.

Цьогоріч Барахолка Кураж Базару відмовилася від використання пластикових пакетів, розповідає вона.

"Ми з початку року намагаємося зменшити споживання пластику. На нашій барахолці ми повністю відмовилися від поліетиленових пакетів, замість цього ми просимо продавців користуватися крафтовими пакетами або загортати товар у тканину, або просто обгортати стрічкою. На фудкорті немає соломинок, а якщо людина приходить з власною чашкою, вона отримує знижку на напої. У нас є станції переробки сміття, можна навіть привезти своє сміття з дому", – ділиться Наталя Вінничук.

Також до Кураж Базару приєднається Алла Клименко та вся команда Upgrade. Разом вони проведуть день щастя, на якому розкажуть, як навчитися вірити в себе, слухати та чути своє внутрішнє "я", не порівнювати і бути добрим до себе.