Зеленський скасував указ про призначення Зеркаль

Зеленський скасував указ про призначення Зеркаль

Президент Володимир Зеленський підписав новий указ про скасування попереднього документу, яким призначав на посаду заступника глави Адміністрації президента Олену Зеркаль.

Відповідний документ розміщено на сайті президента.

"Скасувати як такий, що нереалізований, Указ президента України від 21 травня 2019 року № 309 "Про призначення О.Зеркаль Заступником Глави Адміністрації Президента України", — йдеться у документі.

Як повідомлялось раніше, президент призначив головою Адміністрації президента свого радника з юридичних питань, Андрія Богдана та ще п’ятьох заступників глави: Сергія Трофімова, Кирила Тимошенка, Юрія Костюка, Руслана Рябошапка та Олену Зеркаль. Згодом указ про призначення Олени Зеркаль зник із сайту президента. 

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів. Позачергові вибори до Верховної Ради України призначено на 21 липня 2019 року.

Нагадаємо, 20 травня у Верховній Раді відбулась інавгурація новообраного Президента України Володимира Зеленського. На урочистому засіданні Зеленський склав присягу українському народові та офіційно став президентом України та оголосив про розпуск Верховної Ради 8-го скликання.

21 травня відбулись консультації президента України Володимира Зеленського з лідерами фракцій та керівництвом Верховної Ради щодо розпуску Верховної Ради України.

На фото — Олена Зеркаль