Президент ще сам не обрав, хто отримає ключові державні посади — політтехнолог

Президент ще сам не обрав, хто отримає ключові державні посади — політтехнолог

Президент України Володимир Зеленський ще сам не обрав, хто отримає ключові державні посади, переконаний політтехнолог Українського Центру суспільного розвитку Юрій Подорожній. Про це він повідомив в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень".

Ведуча:

Галина Бабій

"Президент Зеленський до кінця не розуміє, а хто ж є його оточенням, хто на сьогоднішній день будуть ті люди, які посядуть ключові посади. Очевидно, що сам президент ще не обрав", — зазначив Юрій Подорожній.

Політтехнолог зауважив, що зараз відбувається запекла боротьба за розстановку впливових посадових осіб.

"Наскільки надходить інформація з оточення президента, зараз йде досить серйозна і запекла боротьба за розстановку впливових посадових осіб", — сказав він.

Нагадаємо, 20 травня у Верховній Раді відбулась інавгурація новообраного Президента України Володимира Зеленського. На урочистому засіданні Зеленський склав присягу українському народові та офіційно став президентом України та оголосив про розпуск Верховної Ради 8-го скликання.

21 травня відбулись консультації президента України Володимира Зеленського з лідерами фракцій та керівництвом Верховної Ради щодо розпуску Верховної Ради України.

Прослухати повну версію. 

На фото —  Світлана Кушнір та Юрій Подорожній