UEFA оголосив ціни на квитки на Євро–2020

UEFA оголосив ціни на квитки на Євро–2020

Скільки коштуватиме вхід на стадіони під час Чемпіонату Європи–2020, в ефірі "РанокПРО"р озповів спортивний коментатор Костянтин Дульцев.

Ведучий:

Костянтин Дульцев

UEFA опублікував на офіційному сайті ціни на квитки на матчі фінальної стадії Чемпіонату Європи 2020 року. Найдешевші квитки на матчі групової стадії турніру, а також на чвертьфінальні зустрічі Чемпіонату Європи, які відбудуться у Баку, Будапешті та Бухаресті, будуть коштувати 30 євро, найдорожчі – 185 євро.

Квитки на чвертьфінал турніру будуть коштувати від 75 до 225 євро. Найдорожчий квиток – на фінал Чемпіонату Європи, який відбудеться у Лондоні, коштуватиме 945 євро.

Перший етап продажів відбудеться з 12 червня по 12 липня цього року. Широкій публіці буде доступно 1,5 млн квитків.

Нагадаємо, Чемпіонат Європи відбудеться з 12 червня по 12 липня 2020 року у 12 різних містах Європи: Амстердам, Баку, Більбао, Будапешт, Бухарест, Глазго, Дублін, Копенгаген, Лондон, Мюнхен, Рим і Санкт-Петербург.

У грудні минулого року відбулось жеребкування групового етапу кваліфікацій, а в березні розпочалась власне кваліфікація. Збірна команда України, в принципі, розпочала її вдало: нічия з Португалією, перемога над Люксембургом.

Кваліфікація триватиме з березня по листопад цього року, і визначить 20 учасників фінальної стадії. Ще 4 команди будуть відібрані за підсумками нового турніру – Ліги Націй UEFA, вирішальні поєдинки якого відбудуться у березні 2020 року.

30 листопада цього року відбудеться жеребкування фінальної стадії Євро–2020.