Громадський сектор співпрацює з поліцією, щоб унеможливити провокації в Одесі — Устименко

Громадський сектор співпрацює з поліцією, щоб унеможливити провокації в Одесі — Устименко

Сьогодні 5-та річниця трагічних подій в Одесі. Громадський активіст м. Одеси Віталій Устименко в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку" повідомив, що громадський сектор співпрацює з поліцією, щоб унеможливити провокації в Одесі 2 травня.

Ведуча:

Христина Стець

"Традиційно вже 5 рік ми не очікуємо нічого подібного до того, що було 5 років тому. Абсолютно по-іншому працює українська держава", — зазначив Віталій Устименко.

Громадський активіст зауважив, що громадський сектор співпрацює з працівниками поліції, щоб унеможливити провокації у Одесі 2 травня.

"Дуже високі заходи безпеки з боку правоохоронних органів. Громадський сектор співпрацює з працівниками поліції на різних рівнях, щоб унеможливити провокації. Задовго до сьогоднішнього дня правоохоронні органи почали готуватись. Тому нічого надзвичайного у цей день я не очікую", — сказав він.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року у Одесі сталися масові заворушення між проукраїнськими та проросійськими активістами.Бійка сталася між ультрас футбольних клубів "Чорноморець" і "Металіст" та учасниками одеського "Антимайдану".

Під час заворушень в Одесі загинуло 48 людей, більшість з яких загинули внаслідок пожежі у Будинку профспілок.

Прослухати повну версію.

На фото — пожежа у Будинку профспілок, REUTERS