5 модних кліше, що заважають вам виглядати стильно

5 модних кліше, що заважають вам виглядати стильно

Про найпоширеніші модні стереотипи, з якими час боротися, в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Весна – час позбуватися модних стереотипів та експериментувати! Зробімо це разом. Сьогодні я розповім вам 5 кліше, що заважають вам бути по-справжньому стильними!

Кліше №1. Взуття і сумка в тон

Якщо ви такий собі модний консерватор і досі підбираєте взуття і сумку в тон, розслабтеся і припиніть це робити! По-перше цей прийом вже давно не працює, а по друге ви позбавляєте самі себе безлічі стильних рішень! Отже, черевики та сумку різних кольорів можна носити.

Кліше №2. Прикраси з перлами – тільки для "зрілих" жінок

Прикраси з перлинами – це тільки для модниць старшого віку? Ще чого! А всім іншим що підкажете робити? Не носити новомодні брошки, сережки та намиста? Ні і ще раз ні! Ми не згодні.

Кліше №3. В образі можна використовувати тільки метал одного кольору.

Метал в образі має бути одного кольору – тобто, якщо сережки та браслет золоті, фурнітура на сумці та інші аксесуари теж мають бути "під золото".

Таке стильне правило ми старанно виконували ще до останнього часу, а це, самі розумієте, завдання не з простих. На щастя, бренди самі розвінчують цей міф, створюючи аксесуари з різнокольоровою фурнітурою та спрощують модницям життя. І так, про всяк випадок, нагадаю: якщо ви поєднаєте золото зі сріблом – це не критично!

Кліше №4. В образі може бути тільки один елемент з принтом

Тільки одна річ з візерунком? Ви серйозно? Мікс принтів – ось улюблений тренд модних блогерів. Може, й нам спробувати?

Кліше №5. Стильно – значить, дорого

Стильно – значить, дорого? Ні і ще раз ні! Уявіть, що створювати аутфіт – це цікава гра. Грайте, шукайте стильні речі, заощаджуйте, експериментуйте!

Фото pinterest