Ми повернулися і ми тут надовго – O.Torvald

Ми повернулися і ми тут надовго – O.Torvald

Майже рік про O.Torvald нічого не було чути – з літа 2018 року гурт взяв творчу відпустку. Але з минулого тижня колектив знову в строю: музиканти презентували одразу дві нові пісні і кліпи на них і представили нового учасника гурту, а вже на жовтень готують щось велике й цікаве. В ефірі "РанокПРО" Євген Галич, лідер гурту O.Torvald розповів, коли вийде наступний альбом та як шукали нового ударника в гурт.

Ведучі:

Ярина Скуратівська, Євген Павлюковський

Євген Павлюковський: – То що ж саме велике й цікаве ви готуєте на осінь?

– 19 жовтня 2019 року у нас буде новий альбом, який ми анонсували ще минулого року. Ми до нього готуємося, нещодавно вийшли дві нові пісні.

І взагалі, ми повернулися і ми тут надовго.

Ярина Скуратівська: – А ви не забобонні, що визначаєте дату свого релізу аж настільки заздалегідь?

– Після того, що вже сталося 21 числа, я думаю, що нічого гірше вже не буде. Тому не має бути жодних проблем. Ми хочемо видати цей альбом, і ми його видамо.

Це буде повноцінний довгоочікуваний альбом, тому що два роки вже не було альбомів, а минулий рік ми взагалі мовчали повністю.

Все, що відбувалося у 2018 році, для мене було дуже складним. І усе, що я починав, для мене було не настільки цікаво, як раніше. Важкий був рік, і я хотів би, щоб його взагалі не було. Правда, як співав гурт "Тараканы", "то, что не убивает тебя, лишь делает железным".

ЄП: – Поява нової крові в колективі у вигляді дівчини-ударниці, на твою думку, якось змінить гурт?

– Вона уже змінює. Ми вже такі люди, які бачили майже все в цій країні і поза її межами, грали на великих фестивалях, розігрівали LinkinPark, Sum41, видавали платівки, провалювалися, злітали, бачили гроші і бачили безгрошів’я, коли не було нічого їсти, сварилися, билися, обіймалися, мирилися, мали відносини з фанатками, мали відносини без фанаток – у нас все було абсолютно. Нас чимось здивувати було дуже важко, адже ми такий шлях пройшли з 2005 року.

І тут з’являється дівчинка – просто іншопланетянка.

ЯС: – А як вона з’явилася?

– У 2018 від нас пішов барабанщик, з яким ми грали усе своє життя, це був наш товариш, друг і брат. І не хотілося ні з ким грати.

Потім ми знайшли класного чувака з рівненського гурту Merva, Саша Люлякін з Бумбоксу, коли його почув, сказав, що ніколи раніше такого не бачив – так він грає! І я не хочу з ним розставатися, мені подобається з ним грати, він мій братан.

А потім я побачив цю дівчинку з іншої планети, Hebi, побачив, як вона грає на барабанах. І тут я побачив, яким має бути O.Torvald після відпустки. І я їй написав.

Я очікував, що я їй напишу, скажу: "Я Женя Галич з O.Torvald", вона скаже: "Вау, це так круто, я буду з вами грати!" А я написав: "Можемо спробувати з тобою пограти?" – вона відповіла: "Можемо".

Потім вона приїхала на прослуховування, декілька годин ми грали. Я навіть не пам’ятаю, що точно відбувалося, але це було круто і ми знайшли спільну мову. Вона свіжа, вона всім горить. Це було дуже круто.

ЄП: – А що за акція у вас була з автобусом?

– Ми хотіли хуліганства, ми хотіли панкувати, ми хотіли показати Hebi людям. І всі пропозиції, які нам надходили протягом видання кліпів, нам не подобалися. Ми вийшли на вулицю покурити, і бачимо: стоїть мікроавтобус, а на ньому кріплення для багажу. І наш технік, Юра, каже: "Чуваки, а давайте посадимо Hebiв заторі на дах, і нехай вона грає на даху!" І ми такі: "О, давай!"

А на цьому бусі ні номеру телефона, нічого. Ми побачили, що всередині лежать якісь музичні інструменти, тому пішли по сусідніх репетиційних базах і дворах шукати власника. Знайшли власника, кажемо: "У нас є барабанщиця, хочемо затулити тобі її на дах буса, щоб вона в заторі пограла". Він каже: "Поїхали". І ми поїхали.

Ми думали спочатку, що це буде проблемою, адже у нас люди останнім часом один на одного чомусь постійно бичать. А тут ми виїхали, грали на даху автобуса – і всі знімали і просто кайфували від того, що відбувається.

Слухай більше в ефірі Радіо Промінь!

Останні новини
Продати Patriot для України можуть країни Європи або Близького Сходу — експерт
Продати Patriot для України можуть країни Європи або Близького Сходу — експерт
На Запоріжжі знайшли притулок 228,5 тисяч ВПО – Мироненко
На Запоріжжі знайшли притулок 228,5 тисяч ВПО – Мироненко
Промінь рекомендує: Vitaliia, Гурт Дно з треком "Це тільки демо" (за участі Мухи Мухича і Caronlil)
Промінь рекомендує: Vitaliia, Гурт Дно з треком "Це тільки демо" (за участі Мухи Мухича і Caronlil)
Кримську кампанію Болбочана називають однією з найуспішніших спецоперацій ― історик
Кримську кампанію Болбочана називають однією з найуспішніших спецоперацій ― історик
Наслідки ракетного удару в Чернігові: постраждалим виплатять грошову допомогу
Наслідки ракетного удару в Чернігові: постраждалим виплатять грошову допомогу
Новини по темі
Збиття російських ракет в українському небі для правомірного захисту не є нападом на РФ ― Гопко
Окупанти втрачають 50-70% техніки ― комбат Федоренко про битву за Часів Яр
Санкції ЄС проти Фрідмана та Авена залишилися ― юристка
На Близькому Сході ненависть довга, але війни короткі — Семенюк про конфлікт Ірану та Ізраїлю
Після знищення "Москви" Україна повернула контроль над цивільним судноплавством — Плетенчук