Андре Тан випустив лінію дитячого взуття

Андре Тан випустив лінію дитячого взуття

Малюки теж хочуть бути модними. У цьому переконаний український дизайнер Андре Тан. Про це в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.
Ведуча:
Марія Сизон
Наприкінці минулого року Андре Тан почав випускати лінійку дитячого одягу. Логічним її продовженням стала ще й взуттєва капсула. Ніде правди діти, батьки дбають передусім про зручність і шукають для малечі якісне ортопедичне взуття, яке далеко не завжди має стильний вигляд. 
Так от, Андре впевнений, що тепер обирати між модним та зручним не доведеться! Його лінійка складається з десяти пар взуття в різних кольорах і розмірах, майже всі ці моделі  унісекс. 
Суперпопулярні кросівки over size на масивній підошві представлені в декількох кольорах, що дає можливість задовольнити смак навіть найвибагливіших модників.
А ще це взуття можна сміливо назвати "розумним". Зручна устілка Soft Effect знижує навантаження на стопу і суглоби ніг, відмінно фіксуючи їх. М'який амортизуючий матеріал устілки допомагає зняти напругу з ніжок і зменшує їхню втому. Крім того в колекції є елегантні балетки для маленьких леді і класичні кеди для юних джентльменів. А підошва з термо каучуку допоможе підкорювати малому моднику  будь-які вершини!
Раніше лікар розповів, як висота підборів на взутті впливає на хребет.