У Києві відкрився арт-простір, у якому навчатимуть іноземних мов

У Києві відкрився арт-простір, у якому навчатимуть іноземних мов

У Києві відкрився арт-простір LangArt, у якому навчатимуть іноземних мов. Про це в ефірі Радіо Культура в програмі Культура.Live говорили з співзасновницею та директоркою арт-простору Софією Сікорою.
 
Ведучі:
 
Катерина Толокольнікова та Денис Денисенко
 
 
Як пояснила Софія Сікора, LangArt від слова "language" мова і "art" — мистецтво, це синтез мистецтва і мов. 
 
"LangArt було створено з метою синтезу шляхів до саморозвитку. LangArt – це унікальне місце, де кожен можен вивчити будь-яку мову світу: від англійської до нідерландської. Також в мистецькому просторі можна відвідати майстер-класи з олійного живопису, з розпису одягу і предметів побуту. А також ще одна наша фішка –це ігри. Ігри іноземними мовами, це: "Еліос","Мафія","CashFlow", і можна навіть грати з носіями мови", додала Сікора.
 
LangArt, в першу чергу орієнтується на потреби клієнтів арт-простору. 
 
"Якщо людина хоче вивчати новогрецьку, у нас є фахівці, які можуть надати такі послуги. В залежності від потреб і інтересів людини ми пропонуємо методику, яку розробили фахівці висококваліфіковані. І ми також можемо гарантувати результат. Ми співпрацюємо з досвідченими фахівцями, і з висококваліфікованими. А вони знають, як це зробити", — розповіла директорка арт-простору.
 
За її словами, зважаючи на потреби замовника, в LangArt кожен викладач пропонує свою унікальну методику вивчення мов. 
 
Софія Сікора додала, що іноземну мову практикувати потрібно постійно. 
 
Слухати ефір повністю 
 
На фото - Софія Сікора, Катерина Толокольнікова та Денис Денисенко